frenky.sk

https://www.frenky.sk/clanok/1111/presovske_noviny_-_8_-_2016_a_kompas_fanusika.html

Prešovské noviny - 8 - 2016 a Kompas fanúšika

Tri v jednom, týždenník Prešovské noviny, TV program Fotelka a hlavne 24-stranová futbalová príloha Kompas fanúšika.

Také je najnovšie vydanie týždenníka.

Video na youtube (autorka Jana Pisarčíková) o Kompase fanúšika: https://www.youtube.com/watch?v=0J4-VJh92YU
Info:
http://vranov.korzar.sme.sk/c/8143281/prave-vychadza-futbalovy-kompas-fanusika.html
http://presov.korzar.sme.sk/c/8145314/vychadza-kompas-fanusika.html

Tiež na stránke Východoslovenského futbalového zväzu: http://www.futbalvsfz.sk/?clanky&gid=3730

A link na avízo aktuálnych PN:
http://presov.korzar.sme.sk/c/8146256/futbalom-a-volbami-ziju-presovske-noviny.html

Prešovské noviny

V predaji je už nové číslo týždenníka Prešovské noviny, ktorého súčasťou sú dve 24-stranové prílohy. Okrem tradičného televízneho programu Fotelka je to špeciálna príloha Kompas fanúšika.

Futbalom a voľbami žije ôsme tohoročné vydanie týždenníka Prešovské noviny, č. 8/2016 je v predaji od utorka 1. marca do pondelka 7. marca.

Futbal a voľby

Súčasťou týždenníka je Kompas fanúšika, samostatne nepredajná príloha týždenníkov MY na východe, v ktorej sa na 24-stranách dozviete všetko o kluboch o druhej po piatu ligu pre začiatkom jarnej časti súťaží.
Popri futbale, ktorému sa týždenník venuje nielen v prílohe, ale aj na športových stranách, sú hlavnou témou voľby, ktoré už klopú na dvere.
Píšu o tom, prečo klesá záujem voličov, prečo kampani chýbali nápady, vtip a myšlienky či za čo môžu voliči dostať pokutu.

Oscar a doprava v Prešova

Doprava v Prešove je stabilnou témou, ktorá nechýba ani v aktuálnom čísle. Prešovské noviny píšu o cestách v kraji či zelenej vlne.
Ale aj tom, čo je nové s vírusom Zika v Prešove, ako bolo odstavené Sídlisko III od vody či v Sabinove sochu Oscara naozaj postavia.
V Bardejove pribudnú sociálne byty. Svidnícka kapela Piňazi de? má nový album a prešovská spisovateľka Gabika Futová, ktorá zápasí s ťažkou chorobou, oslavovala sviatok s malými čitateľmi pri novej knihe.
Nechýbajú ani informácie z Veľkého Šariša či okolitých obcí.

Rozhovor i seriály

Kronikár mesta Lipany Rudolf Bucko popísal za 28 rokov 880 strán. Viac prezradil v profilovom rozhovore.
Nechýbajú tradičné seriály. Ten o pamiatkach opisuje zabudnutý kamenný kostol v Prosačove, kriminálny príbeh zo zaprášeného archívu sa volá Umilujem ťa k smrti, nájdete aj seriál Do uší, kultúrne pozvánky či príbehy.
Nechýbajú ani osemstranové Noviny špeciál s podrobnou regionálnou predpoveďou počasia. Potvrdené je tiež, že hviezda metalovej extraligy Megadeth skutočne mieri do Prešova.
A v novinách špeciál nechýba ani krížovka, osemsmerovky, sudoku či strany deťom, auto-moto a relax.
Športové strany
Na športových stranách sa okrem futbalu vracia týždenník aj k ankete o najlepšieho športovca kraja, podrobne opisuje finiš hádzanárov v SEHA lige a nielen v nej, a volejbalistov v pohári a lige.
Píše aj o hokeji (vrátane ženského, kde je Prešov vo finále, muži Bardejova za bojujú o postup do najvyššej súťaže), futsale, kolkoch, zjazdovom lyžovaní, ženskej hádzanej a ďalších športových témach.

Za babku

Prešovské noviny č. 8/2016, ktoré majú 28 farebných strán a k tomu dve 24-stranové farebné prílohy (teda spolu 76 strán čítania) sú v predaji len za 70 centov, pre predplatiteľov za 50 centov (a v Kompase fanúšika je kupón na mimoriadnu akciu na predplatné pre športových fanúšikov).
A riadkový občiansky inzerát si môžete dať úplne zadarmo, stačí vyplniť kupón, ktorý nájdete priamo v čísle.

Kompas fanúšika

Všetci športoví fanúšikovia, najmä milovníci futbalu, majú malý sviatok.

Týždenníky MY vydavateľstva Petit Press, a. s. , na východnom Slovensku (Prešovské noviny, Noviny Spiša, Humenské noviny, Zemplínske noviny, Gemerské noviny Korzár) pripravujú špeciálny darček.

Je ním projekt Kompas fanúšika, sprievodca celou jarnou časťou futbalových súťaží. Nielen 2. ligou, ale aj nižších regionálnych a nadregionálnych futbalových súťaží, v ktorom sa nájdu východoslovenské futbalové celky.

Príloha Kompas fanúšika bude na 24 farebných stranách a v atraktívnom formáte A4.

Prinesie kompletné rozlosovanie jednotlivých súťaží, termíny zápasov, ako aj fotografie a články o jednotlivých futbalových kluboch.

Chýbať nebudú zaujímavosti a pikošky zo sveta futbalu.

Kompas fanúšika bude každodenným pomocníkom pre každého, kto sleduje futbalové dianie počas štyroch mesiacov (marec – jún 2016).

Spolu s týždenníkom v predaji od utorka.

Foto: ra

 
2.3.2016 | Pridal: Michal Frank | Iné | čítané: 3699 krát