dnes je Štvrtok - 28. marec 2024 - Soňa | zajtra Miroslav

frenky.sk - homepage of Michal Frank

 

Čo sa deje s Katkou Knechtovou?

Katka Knechtová je v súčasnosti na vrchole. Skupina Peha, v ktorej spieva, žne jeden úspech za druhým doma i v Čechách. Katka zabodovala aj sólo, keď naspievala mimoriadne úspešnú pieseň k Jakubiskovému filmu Bathory. Čo sa však s ňou deje? Kolujú všelijaké reči. Napríklad že ju poznačil úspech, že je tehotná, že chce slávneho futbalistu a podobne.

Katka Knechtová mala pred niekoľkými dňami veľmi nepríjemnú haváriu. Došlo k nej na Spiši na zľadovatenej vozovke. Speváčka sedela v aute so spoluhráčom z kapely, auto dostalo šmyk a prevrátilo sa na strechu! Museli prísť na pomoc záchranné zložky, našťastie, k zraneniam posádky nedošlo.

Čo bude s Pehou?

Katka je teda, chvalabohu, v poriadku a chystá hudobné novinky. Boli sme zvedaví, čo bude ďalej s Pehou. „Robím nové pesničky, uvidíme, čo bude ďalej. V každom prípade pribudne nový materiál, “ prezradila speváčka, ktorá na margo „spomalenia“ Pehy uviedla: „Dali sme si trošku na čas. Povedala som si, že po tom, aký nastal úspech s tou poslednou platňou, nie je nutné, aby sme ako na bežiacom páse niečo vydávali. Preto aj vyšla výberovka. Skôr bola tá snaha po tých ťažkých dvoch rokoch dať si pauzu, trochu sa vrátiť do starých koľají a na zem.“

Ako sa hovorí, základ je sa zo seba „neposrať“. Toho sa drží aj Katka Knechtová. „Rok som nepočula hudbu a vôbec nič som nerobila, takže sa vraciam k tvorbe nových vecí, “ dodáva. Potrebovala si teda oddýchnuť? „Presne tak. Neponáhľali sme sa s novou platňou, “ potvrdila Katka Knechtová, no zároveň odmietla konkretizovať, kedy by mala vyjsť nová plat)na Pehy: „Uvidíme. Nechajte sa prekvapiť.“ Mohla by vyjsť tohto roku? „Mohla. Ale uvidíme (smiech). Je to otvorené.“

Tehotenstvo

Prešovom kolovali zaručené zvesti o Katkinom tehotenstve. „Sú to výmysly, “ pousmiala sa Katka, ktorej brucho naozaj nevyzerá na to, že by bola v piatom mesiaci. Z rečí o údajnom tehotenstve si robí žarty. Rovnako tak o údajnej náklonnosti medzi ňou a českou futbalovou hviezdou Milanom Barošom.
„Pozrela som si v novinovom stánku, kto to vlastne je, “ komentovala Katka osobu Milana Baroša, o ktorej v živote nepočula.

Začudovali sme sa, veď to bol najlepší strelec na futbalovom šampionáte. „Hm a ja futbal neznášam. Takže bolo by to veľmi vtipné, keby som sa dala dokopy práve s futbalistom (smiech).“ A čo s hokejistom? „Keby hokejista, tak nepoviem. Hokej má radšej, ale spotené trenírky na trávniku ja nemusím, “ s úsmevom hlesla Katka.

Súkromie? Nič zaujímavé...

Takže čo má nové v súkromí? „V súkromí? Nič, “ stručne odvetila speváčka, ktorá potvrdila, že v tomto smere je všetko po starom. Žiadny nový priateľ, žiadne tehotenstvo... „Všetko je po starom. Staré kalné vody. Nič zaujímavé. Bodka, “ dodala.

(január/február 08)

Foto: Frenky

Starý rozhovor s Pehou (2000): http://www.frenky.sk/?c=12&id=18

 
13.2.2008 | Pridal: Michal Frank | Iné | čítané: 19591 krát | Zdieľať |  
Strecha
Michal Frank
Michal Frank facebook

© Copyright 2000 - 2010 Michal Frank
Design & engine by Vádium s.r.o. 2010 | powered by Tesmur:CMS