frenky.sk

https://www.frenky.sk/clanok/818/sportova_beneficna_exhibicia_s_misom_handzusom.html

Športová benefičná exhibícia s Mišom Handzušom

Hviezdy športového neba sa zišli v prešovskej hádzanárskej hale na Baštovej. Na charitatívnej športovej benefícii odohrali exhibičný zápas vo futbale s tenisovou vsuvkou. Výber hviezd na čele s Michalom Handzušom si zmeral sily s futbalistami MŠK Žilina.

Posledná akcia zápasu. Hviezdy útočia, žilinský brankár padá na zem, ale reflexívne predsa len vyráža loptu. K remíze nedošlo a zrodilo sa víťazstvo Žiliny 3:2.

O výsledok však nešlo. Aktéri zápasu venovali peniaze trom rodinám, ktoré to potrebujú a výťažok zo vstupného išiel pre prešovskú a košickú nemocnicu. Hviezdam športového i hudobného neba na pondelkovej exhibícii tlieskala zaplnená hala.

„Brankár stále potrebuje šťastie a mňa to trafilo, “ povedal o poslednej akcii zápasu brankár Žiliny Miro Seman, ktorý svoje najlepšie futbalové časy prežil v Prešove: „Do Prešova sa vraciam rád, kedykoľvek a na čokoľvek. Či už ide o priateľov, alebo športové podujatie.“

Jediný voľný deň v kalendári využil na účasť na prešovskej akcii hokejista NHL, počas výluky hráč Banskej Bystrice a aktuálny strieborný medailista zo svetového šampionátu Michal Handzuš.

„Bolo to super. Prišlo veľa ľudí a vytvorili vynikajúci atmosféru. Futbal bol príjemný, súperi nás šetrili, teda to bolo dobré, “ povedal pre Korzár a dodal, že futbal si rád zahrá, no ešte radšej má tenis.

Čítajte viac: http://presov.korzar.sme.sk/c/6618873/exhibicia-handzusovcom-chybal-golik.html#ixzz2DVn2E62V

 
28.11.2012 | Pridal: Michal Frank | Šport | čítané: 5918 krát