frenky.sk

https://www.frenky.sk/clanok/958/snooker-summer_tour_2014.html

Snooker: Summer Tour 2014

V prešovskom Linease sa konal 14. júna turnaj Summer Tour 2014, zarátaný do celoslovenského rebríčka.

Miško Frank odohral v skupine tri solídne zápasy, žiaľ, bez výsledkového efektu. V prvom potrápil Mateja Hrubča, v každom frejme sa rozhodovalo v koncovke, pri posledných guliach rozhodli skúsenosti. Matúš Bučko, v poslednom čase kat favoritov, sa prvý raz stretol v zápase s Miškom. Najmladší hráč turnaja vzdoroval statočne, no favorit a neskorší celkový víťaz zvíťazil jednoznačne 3:0. Tretí duel, keď už bolo rozhodnuté o postupujúcich, odohral synátor s Martinom Huraiom. Predviedol zopár výborných ťahov (vrátane trinástkového nábehu či ukážkového falša na potopenie ťažkej gule), no v koncovkách opäť rozhodli skúsenosti a nepodarilo sa mu vybojovať ani frame. Škoda.

Každopádne turnaj bol vydarený, oplatilo sa zúčastniť. Z víťazstva na ňom sa teda tešil Matúš Bučko (Snooker Club Košice), ktorý vo finále zdolal tímového kolegu Miloša Faru. Spravil aj najvyšší nábeh (46 bodov) turnaja. V semifinále dostali stopku Miroslav Hrubčo a Pavol Křemen.

Viac v článku: http://presov.korzar.sme.sk/c/7243063/snookrista-bucko-porazil-favoritov.html

Zaujímavosťou je, že súbežne s týmto snookrovým podujatím sa priamo v susednej miestnosti konali majstrovstvá Európy v silovom trojboji a tlaku na lavičke. Pripájame foto z tohto podujatia.

Podrobnosti o turnaju Summer Tour 20014 T1 : http://snooker.sk/turnaj/summer-tour-2014-t1.html

 
23.6.2014 | Pridal: Michal Frank | Šport | čítané: 4854 krát