dnes je Štvrtok - 28. marec 2024 - Soňa | zajtra Miroslav

frenky.sk - homepage of Michal Frank

 

Prešovské noviny - 6 - 2016

Zmeny k lepšiemu pokračujú. Nové číslo Prešovských novín je celé farebné.

Nové číslo týždenníka Prešovské noviny, ktoré už je na stánkoch, vyšlo v plnej farbe. Venuje sa obnove Jarkovej ulice i ďalším témam.

Prešovské noviny číslo 6 vyšli prvý raz na 28 plnofarebných stranách. V predaji sú od utorka 16. februára do nasledujúceho pondelka.

Týždenník kráča s dobou, preto vychádza vo farbe a chystá pre čitateľov aj ďalšie prekvapenia. Už 1. marca to bude špeciálna príloha pred začiatkom nižších futbalových súťaží KOMPAS FANÚŠIKA.

Samozrejmosťou je kupón na bezplatnú riadkovú inzerciu, uverejnený v každom vydaní týždenníka Prešovské noviny. Aj v tom aktuálnom.

V ňom sa čitatelia dozvedia, ako bude vyzerať Jarková ulica v Prešove po rekonštrukcii, ako to ovplyvní dopravu v meste a kedy sa tak stane.

Za zmienku stojí aj mesto Sabinov, kde by mala vyrásť veľká socha Oscara. Poslanci zatiaľ týmto nápadom nadšení nie sú.

Prešovské noviny sa zaoberajú aj kauzou poľovného revíru neďaleko Prešova, okolo ktorého sa stále vedú spory. Riešia ich aj orgány činné v trestnom konaní.

Ďalšou kauzou je správcovský spor bardejovskej bytovky K4, kde idú ľuďom znovu odpojiť teplo a vodu. Bardejov nepríde o rodinné striebro, domy v historickom centre.

V profilovom rozhovore hovorí režisér a umelecký šéf Divadla Jonáša Záborského v Prešove Michal Náhlík otvorene o tom, prečo vraj je na hercov sviňa a ako ho dokáže súbor, s ktorým je dennodenne prekvapiť.

Týždenník Prešovské noviny vychádza v okresoch Prešov, Sabinov, Bardejov, Svidník a mapuje i dianie v obciach. Napríklad v Milpoši, v Radaticiach (miestny kostol je predstavený v pravidelnom seriály o známych neznámych pamiatkach Šariša), Šarišských Michaľanoch i Chminianskych Jakubovanoch (na strane Od Vás).

Mocná žena, silný chlap, je názov ďalšieho krimipríbehu zo zaprášeného archívu.

Šport prináša informácie z play-off prvej hokejovej ligy, aj zo zákulisia prešovského hokejového klubu. Čo je s futbalistom Petrom Katonom? Je lídrom prešovského Tatrana?

Aká je situácia v klube a pri mládeži? Kto zmenil dres? Čo je nové vo futsale? Aj tieto témy riešia Prešovské noviny. Spolu so správami z hádzanárskeho i volejbalového tábora a bohatým výsledkovým a pozvánkovým servisom.

Ani po prechode na plnofarebnú tlač neprišli čitatelia o obľúbenú prílohu NOVINY ŠPECIÁL, ktorá nedávno získala atraktívnejší obsah. Jedinou zmenou je, že nie je samostatná, ale všetkých jej osem strán je súčasťou týždenníka.

Čítajte viac: http://presov.korzar.sme.sk/c/8138338/presovske-noviny-vychadzaju-v-plnej-farbe.html#ixzz40NC0XOYG

 
17.2.2016 | Pridal: Michal Frank | Iné | čítané: 3407 krát | Zdieľať |  
Strecha
Michal Frank
Michal Frank facebook

© Copyright 2000 - 2010 Michal Frank
Design & engine by Vádium s.r.o. 2010 | powered by Tesmur:CMS