dnes je Piatok - 19. apríl 2024 - Jela | zajtra Marcel

frenky.sk - homepage of Michal Frank

 

Prešovské noviny 37 - 2016

Prešovské noviny prinášajú všetko podstatné, čo sa v regióne udialo. A permanentku na hokej.

Všetko podstatné, čo sa počas týždňa udialo, či sa udeje, nájdete v Prešovských novinách.

Týždenník Prešovské noviny je už v predaji, od utorka 20. septembra do nasledujúceho pondelka. Prináša kupón na predplatné (stojí 25 eur), za ktorý získate permanentku na všetky domáce zápasy HC Prešov Penguins (v hodnote 35 eur). V čísle sa dočítate aj novinky z prešovského hokeja, ale aj z hádzanej, či z futbalu.

Tatran remizoval na Slovane, v Bardejove bolo derby s Lipanmi veľa sa toho udialo aj v tretej lige a nižších súťažiach. Začala i 2. hokejová liga a ženská súťaž. Na športových stranách nájdete i rozhovor s futbalovým srdciarom Marekom Jaworekom, hokejistom Daliborom Bortňákom zo Sabinova, reportáž z podujatia volejbalisti deťom, kauzu „futsal v Prešove“, či článok o stolnom tenise v Šarišských Michaľanoch. A samozrejme bohatý servis.

Pýchu mesta Prešov, kontaktedrálu sv. Mikuláša opravujú. Viac sa dočítate v Prešovských novinách. Dozviete sa aj o patáliách s pamiatkarmi. Ľudia chceli skrášliť počmáraný plot, dostali stopku. Ako pokračujú práce na Jarkovej a prečo ubudnú parkovacie miesta? To, i ďalšie informácie z Prešova, nájdete v Prešovských novinách.

Dočítate sa tiež o kúpalisku v Sabinove, cyklochodníku do Drienice, či o kauze bardejovskej benzínky. Prešov má s bazénmi roky problém, v Bardejove opravujú krytú plaváreň. A novinky má aj poddukliansky región.

V seriáli o pamiatkach sa zastavíme v Raslaviciach. Nechýba ani fotostrana z aktuálnych udalostí a Noviny špeciál s rubrikami Zo sedadla inštruktora, Antónia Mačinkgová odporúča, Výlet s Viou, auto-moto, vtipmi na dobrú náladu, poradňou, krížovkou, horoskopmi, detskú stranu a ďalšie zaujímavosti. Dočítate sa tiež o kultúrnych novinkách, chystaných podujatiach a odporúčame aj príbeh jedinečnej šperkárky. Súčasťou novín je tiež televízny časpopis Fotelka.

Info: http://presov.korzar.sme.sk/c/20279477/presovske-noviny-prinasaju-vsetko-podstatne-co-sa-v-regione-udialo.html

Linky na ďalšie týždenníky MY na východe:
http://spis.korzar.sme.sk/c/20279345/noviny-spisa-chcu-pomahat.html
http://hornyzemplin.korzar.sme.sk/c/20279883/aktualne-vydanie-humenskych-novin-je-plne-zaujimaveho-citania.html
http://dolnyzemplin.korzar.sme.sk/c/20279703/zemplinske-noviny-opat-prinasaju-vsetko-dolezite-o-diani-v-regione.html

 
21.9.2016 | Pridal: Michal Frank | Iné | čítané: 3156 krát | Zdieľať |  
Strecha
Michal Frank
Michal Frank facebook

© Copyright 2000 - 2010 Michal Frank
Design & engine by Vádium s.r.o. 2010 | powered by Tesmur:CMS