dnes je Piatok - 19. apríl 2024 - Jela | zajtra Marcel

frenky.sk - homepage of Michal Frank

 

Inflagranti Records

Inflagranti Records je vydavateľstvo a distribúcia nekomerčných titulov. Ponúka vyše tristo CD - punk, oi! , new wave, powerpop... Okrem toho ide u Inflagranti Records zoženiete všetky artefakty týkajúce sa slovenskej punkovej top legendy Zóna A.

Môžete si objednať jednotlivé albumy Zóny, napríklad reedíciu debutu Potopa na CD i MC (aj s bonusmi) - viď recenzia http://www.frenky.sk/?c=12&id=219 , ďalej dvojku Nie je to tak zlé z roku 1993 - viď MP3 ukážky http://www.mp3shop.cz/cgi-bin/mp3.fpl/interpret? I_ID=78 , či počin vydavateľstva Inflagranti Records Nech žijeme! obsahujúci 22 starých dobrých demonahrávok. Ďalej sú to tričká, nášivky, rarity...

Prečo práve Zóna A? Odpoveď je jednoduchá, „šéfom“ Inflagranti Records je jej líder, spevák Koňýk. BTW, zviera nesúce toto pomenovanie sa nachádza aj v logu :-))

Inak, môžete si prečítať rozhovory so Zónou:
So Zónou A na kofole
http://www.frenky.sk/?c=12&id=177

starší rozhovor:
http://www.frenky.sk/?c=12&id=26

Foto: http://www.stenly.sk/?c=12&id=139

No nielen Zóna A, ale aj desiatky iných (slovenských, českých i zahraničných) titulov, často inak nezohnateľných, ponúka Inflagranti Records. Zoznam je poskytovaný bezplatne, platba je možná nielen zo Slovenska, ale aj z Českej republiky.

Podrobnosti sa dozviete cez e-mail: konyg@orangemail.sk, alebo aj na adrese: Peter Schredl, Jelenia 14, 811 05 Bratislava.

UPDATE (7/2004): Je to paráda, že distro Inflagranti má konečne svoju - a veľmi dobrú - webstránku. Tuším ide o jedinú stránku tohto druhu na Slovensku. Nájdete ju na adrese: www.inflagranti.rec.szm.sk
http://www.inflagranti.rec.szm.sk/

 
21.5.2003 | Pridal: Michal Frank | Haluze | čítané: 21082 krát | Zdieľať |  
Strecha
Michal Frank
Michal Frank facebook

© Copyright 2000 - 2010 Michal Frank
Design & engine by Vádium s.r.o. 2010 | powered by Tesmur:CMS