dnes je Piatok - 29. marec 2024 - Miroslav | zajtra Vieroslava

frenky.sk - homepage of Michal Frank

 

Dumky o piči, EP, pive, SIS a železniciach

Tu sú moje dumky z Korzára, ktoré pojednávajú o piči a hovnách, europarlamente, pive, SIS a železniciach... Kde spravili promotéri chybu pri pozvaní skupiny Piča z hoven, prečo je pracovitosť poslancov pohromov (najmä pre nich), prečo som za zvýšenie dane z piva, čo robí hovorca SIS a o ceste z Moravy, ktorá trvala vyše 10 hodín.

Dumka – O p**i a hovnách

Keby som bol košickým poslancom, určite by som niekde na blog zavesil článok Podporujem P**u z hoven. Aj bez tých hviezdičiek. Táto téma by iste zaujala, nahnal by som si politické body a vyslovil názor.

Viac: http://korzar.sme.sk/c/5559092/o-pi-a-hovnach.html

Dumka - Pracovitosť pohromou

Byť pracovitým poslancom Európskeho parlamentu je hotová katastrofa. Zvlášť preňho. Platí, že každý dobrý skutok bude po zásluhe potrestaný. Eurovoľby sú v nedohľadne, na našich zástupcov v Bruseli a Štrasburgu sa zabudlo, ideálny čas dať im zopár rád, ako si udržať teplé miesto aj v budúcom volebnom období.

Viac: http://korzar.sme.sk/c/5597878/dumka-pracovitost-pohromou.html

Dumka – Proti pivu

Som pivár a zástanca znižovania daní. Jednoducho ideálny typ, aby som sa postavil na čelo sprievodu a išiel za Sulíkom pred parlament bojovať proti zvýšeniu spotrebnej dane z piva.

Viac: http://korzar.sme.sk/c/5621825/dumka-proti-pivu.html

Dumka - Hovorca SIS

Nepoznám lepší džob, než byť hovorcom Slovenskej informačnej služby. Je to práca mojich snov, vysnívaná robotička, kde netreba robiť vôbec nič a peniaze idú na účet.

Viac: http://korzar.sme.sk/c/5675224/dumka-hovorca-sis.html

Dumka - Železničné dobrodružstvo

České dráhy a jízdní řád, resp. Železnice Slovenskej republiky a cestovný poriadok sú ako prostitútka a panenská blana. Oboje to síce existuje, ale osobitne, už dávno nie spolu. Takúto skúsenosť mám po dobrodružnej ceste s manželkou a dvoma malými deťmi z Moravy.

Viac: http://korzar.sme.sk/c/5697654/dumka-zeleznicne-dobrodruzstvo.html

 
15.2.2011 | Pridal: Michal Frank | Haluze | čítané: 5498 krát | Zdieľať |  
Strecha
Michal Frank
Michal Frank facebook

© Copyright 2000 - 2010 Michal Frank
Design & engine by Vádium s.r.o. 2010 | powered by Tesmur:CMS