frenky.sk

https://www.frenky.sk/clanok/1160/presovske_noviny_28_-_2017.html

Prešovské noviny 28 - 2017

Aktuálne číslo týždenníka Prešovské noviny je už v stánkoch. Na titulke mal byť Megadeth...

Aktuálne číslo týždenníka Prešovské noviny je už v stánkoch

Týždenník plný krížoviek, odľahčeného i vážneho čítania je už v predaji, od utorka 19. júla do nasledujúceho pondelka.

Nielen fanúšikovia, ale aj redaktori Prešovských novín sa chystali na koncert Megadeth. Ten sa nekonal pre zranenie basgitaristu. Hoci líder kapely Dave Mustaine zvykol citovať výrok, že „hráč na basgitaru je len o stupienok vyššie ako hráč na kazoo“, teraz sa mu to vypomstilo. Motorkári si spravili aspoň náhradný program. Strihli si aj spoločnú fotografiu. Nájdete ju v Prešovských novinách, kde sa dočítate podrobnosti o tom, čo sa dialo a udialo.
V Sabinove vzniklo workoutové ihrisko, prešovská radnica chystá rekonštrukciu úradu, prečo nechala Milka Zimková vo Finticiach šaty, čo je nové v regióne dolného i horného Šariša... To všetko prinášajú Prešovské noviny, v ktorých nádete aj rozhovor s Ferom Maxinom z agilného bardejovského združenia Different, či bližšie info o tom, že tunelový obchvat Prešova stále stavať nezačnú.

Nechýbal ani odľahčené čítanie. Letné rubriky o olympizme (ako to bolo so starovekými hrami, rozhovor s prešovskými futbalistami – olympionikmi, ktorým spravili škrt cez rozpočet nenásytné ligové kluby), na ľudovú nôtu či recenzia (o Komajote), sú tiež súčasťou aktuálneho vydania obľúbeného týždenníka.

Nájdete v ňom aj pokračovanie „zvieratkovskej“ súťaže, Letný špeciál plný kuriozít, humoru a krížoviek, televízny program Fotelka či kultúrny servis.

Športové strany sa venujú do značnej miery futbalovému Tatranu. Rozoberajú neúspešnú ouvertúru, predsezónne novinky i najbližšieho súpera – MFK Michalovce. Väčší priestor venujú aj príprave futbalistov z Bardejova a Bardejovskej Novej Vsi, prinášajú novinky z tábora hádzanárov, autentickú reportáž z F1, bohatý servis a ďalšie správy zo sveta športu v šarišskom regióne.

Foto: ek

Viac informácií:http://presov.korzar.sme.sk/c/8222386/aktualne-cislo-tyzdennika-presovske-noviny-je-uz-v-stankoch.html

Ďalšie avíza: http://poprad.korzar.sme.sk/c/8222432/vysli-noviny-spisa-hura-do-stankov.html
http://humenne.korzar.sme.sk/c/8222376/humenske-noviny-noviny-o-vas-a-pre-vas.html
http://michalovce.korzar.sme.sk/c/8222367/aj-napriek-uhorkovej-sezone-mame-za-sebou-bohaty-tyzden.html

 
20.7.2016 | Pridal: Michal Frank | Iné | čítané: 3215 krát