frenky.sk

https://www.frenky.sk/clanok/1163/presovske_noviny_32_-_2016.html

Prešovské noviny 32 - 2016

Prešovské noviny o folklóre, doprave i futbale - číslo 32.

Týždenník plný krížoviek, odľahčeného i vážneho čítania je už v predaji, od utorka 16. augusta do nasledujúceho pondelka.

Folklórny festival v Krivanoch bol poctou jeho zakladateľovi Jánovi Lazoríkovi. Folklóru sa venuje nové číslo týždenníka Prešovských novín, v ktorom sa dočítate aj o chystaných novinách folklórnej skupiny Raslavičan. Nielen na ľudovú strunu, ale aj na dopravnú nôtu hrajú Prešovské noviny. Posvietili si napríklad na prešovskú Nábrežnú komunikáciu a na novinky v autoškolách. A dočítate sa i to, prečo je dopravná situácia v Chorvátsku pre Prešovčanov malina. Čo je s novými chodníkmi v Prešova a Sabinove?

Vo Svidníku majú knižnicu na strome, v Bardejove riešia karanténnu stanicu, vo Finticiach mali „fintu v kotlíku“. Sú aj smutnejšie veci, napríklad príbeh utýraného psíka...

Apropo, psy a ďalší domáci miláčikovia. Prešovské noviny zverejnili poslednú várku fotografií súťažiacich havkáčov, môžete sa smelo pustiť do hlasovania. Podporiť možno aj „dobrých susedov“.

Čo je nové v športe? V futbale nič. Tatranisti stále nevsietili gól. V prešovských novinách nájdete i rozhovor s útočníkom, ktorý by to mohol zmeniť. A kvantum ďalších zaujímavostí zo sveta futbalu v regióne. Ligové súťaže sa totiž rozbiehajú. Takisto sa dozviete, ako je na novú sezónu pripravený prešovský hokej a čo očakáva nový trénerský tandem prešovských navrtátilcov Tomko - Křemen, i čo bude s mládežou. Olympiáda v Riu vrcholí a Prešovské noviny prinášajú celú stranu olympijského seriálu. O tom, ako hry poznačili vojny a terorizmus, či o prešovských funkcionároch z minulosti.

Nechýba letný špeciál plný krížoviek, vtipov a zaujímavostí, TV program - časopis Fotelka, kultúrny a športový servis či ďalšie zaujímavosti na celý týždeň.

Foto: map

Info: http://presov.korzar.sme.sk/c/20243441/presovske-noviny-o-folklore-doprave-i-futbale.html

Ďalšie tituly:
http://hornyzemplin.korzar.sme.sk/c/20243438/humenske-noviny-noviny-o-vas-a-pre-vas.html
http://dolnyzemplin.korzar.sme.sk/c/20243363/aktualne-cislo-zemplinskych-novin-je-uz-v-predaji.html
http://spis.korzar.sme.sk/c/20243361/posledna-sanca-ist-zadarmo-na-dohodu.html

Avíza na 2 vydanie PN, kým som bol na dovolenke:
Číslo 31: http://presov.korzar.sme.sk/c/20236495/nove-presovske-noviny-su-uz-v-predaji.html
Číslo 30: http://presov.korzar.sme.sk/c/8228661/nove-presovske-noviny-vysli-aj-s-lahodkou-pre-futbalovych-fanusikov.html

 
17.8.2016 | Pridal: Michal Frank | Iné | čítané: 3142 krát