dnes je Štvrtok - 28. marec 2024 - Soňa | zajtra Miroslav

frenky.sk - homepage of Michal Frank

 

Recepty

strana 9 / 17
  • Letný šalát stredo-južný

    18.8.2013 | čítané: 5058 krát | Celý článok...

    V horúcich dňoch patria ľahké šaláty k najlepším jedlám. Sú ľahké na trávenie i na prípravu. Tu je jeden z mojich aktuálnych receptov.

  • Hubová praženica – bez vajec a húb

    19.5.2013 | Autor: Michal Frank | čítané: 10722 krát | Celý článok...

    Je to tak, naozaj sa mi podarilo uvariť takú hubovú praženicu, kde nejdú ani vajcia, ani huby. Dozvedel som sa totiž, ako nahradiť huby. Chutí výborne...

  • Bačovská fujara

    28.4.2013 | Autor: Martin Sobek | čítané: 6302 krát | Celý článok...

    Tu je ďalší recept, ktorý nie je môj, ale mám ho vďaka študentovi prešovskej mediálky Martinovi Sobekovi, ktorý ho vymyslel, pripravil, napísal a nafotil. Zverejňujem ho s jeho súhlasom.

  • Steak z lososa

    14.4.2013 | Autor: Eva Faithová | čítané: 5879 krát | Celý článok...

    Tento recept nie je môj, ale mám ho vďaka študentke prešovskej mediálky Eve Faithovej, ktorá ho vymyslela, pripravila, napísala a nafotila. Zverejňujem ho s jej súhlasom.

  • Údený hovädzí jazyk s hrachovou kašou

    31.3.2013 | čítané: 8167 krát | Celý článok...

    Jedna z najväčších lahôdok, nielen na sviatočné dni, je údený jazyk. Mnohým to znie čudne a nejedli by ho, ale robia chybu. Chutí ako (veľkonočná šunka), len lepšie...

  • Krabia nátierka

    13.1.2013 | čítané: 11984 krát | Celý článok...

    Tie najlepšie recepty často patria medzi tie najjednoduchšie. Ako táto mimoriadne chutná nátierka.

  • Sviatočná kapustnica

    30.12.2012 | čítané: 6419 krát | Celý článok...

    Kapustnica ako vianočné jedlo sa dá robiť na mnoho (podobných) spôsobov. Toto je jeden z nich. Táto slávnostná kapustnica sa nevarí len na Štedrý deň, ale aj na Silvestra či Troch kráľov.

  • Klasický vianočný kapor

    16.12.2012 | čítané: 7433 krát | Celý článok...

    Aký iný recept zverejniť pred Vianocami, než na štedrovečerného kapra. Tradičného, klasického, bez akýchkoľvek „vydumaniek“ a vrátane postupu zabíjania.

  • Marynovany ser camembert

    2.12.2012 | čítané: 6158 krát | Celý článok...

    Tento článok by mal byť skôr v sekcii „Haluze“ než „Recepty“, ale zaradil som ho sem. Môj recept na nakladaný hermelín sa náhodou uchytil aj v Poľsku.

  • Boršč á la Ukrajina

    18.11.2012 | čítané: 7119 krát | Celý článok...

    Na boršč sú už na tejto stránke dva recepty, ale tento sa mi fakt vydaril. Tak prečo sa nepodeliť o recept.

Strecha
Michal Frank
Michal Frank facebook

© Copyright 2000 - 2010 Michal Frank
Design & engine by Vádium s.r.o. 2010 | powered by Tesmur:CMS