dnes je Štvrtok - 28. marec 2024 - Soňa | zajtra Miroslav

frenky.sk - homepage of Michal Frank

 

Biliard: Tesné vypadnutie

V Ružomberku bol 9. 4. 2016 prvý tohoročný juniorský šampionát. V osmičke. Mišo Frank, na to, že tento rok bol bez poolového tréningu, hral v pohode. Hoci to stačilo len na 9. miesto. No mohlo to byť inak.

S Mišom Šoltisom (napokon bronzovým) prehral najtesnejším rozdielom a skončil. Inak by mal už Tomáša Kmeťa v boji o medaily. Prvú prehru utrpel s výborným Filipom Foltánom, ktorý ukázal najväčší progres a vyhral nad Jakubom Marušákom.

Podobne tesne dopadol aj celkovo piaty Miškov bratranec Martin Oriňák.

Viac:
http://maplepoolclub.cz/pt/Turnaj/? TournamentID=895&ActionID=9

Foto: Fero Malaník a frk

... .a článok o šampionáte:

Bilardovým majstrom Lang, Prešovčan Šoltis bronzový

Biliardové majstrovstvá Slovenska juniorov v hre č. 8 mali očakávaného víťaza. Štvornásobné zastúpenie Prešovčanov sa pretavilo do jedného bronzu.

RUŽOMBEROK. Na majstrovstvách Slovenska juniorov v hre č. 8 sa cez víkend v biliardovej aréne v Ružomberku zišlo 12 hráčov a 2 hráčky z celého Slovenska. Prekvapením turnaja sa stal Filip Foltán z Kanianky, ktorý sa stal postupne „katom“ hráčov BK Horses Prešov a dotiahol to až do finále. V ňom podľahol favorizovanému Danielovi Langovi z Liptovského Hrádku. Bronz získal Michal Šoltis z Prešova a trofej za štvrté miesto (nedávalo sa delené tretie, ale štvrté bolo taktiež ocenené) si odniesol Mario Mahefka z Podolínca, ktorý bol ďalším príjemným prekvapením turnaja.

 
24.4.2016 | Pridal: Michal Frank | Šport | čítané: 5977 krát | Zdieľať |  
Strecha
Michal Frank
Michal Frank facebook

© Copyright 2000 - 2010 Michal Frank
Design & engine by Vádium s.r.o. 2010 | powered by Tesmur:CMS