dnes je Štvrtok - 28. marec 2024 - Soňa | zajtra Miroslav

frenky.sk - homepage of Michal Frank

 

Z oblastných majstrovstiev bez medaily

Oblastné majstrovstvá - východ v bedmintone v kategórii U11 sa uskutočnili 9. 3. 2014 v Košiciach. Keďže išlo o majstrovstvá, bodované boli vysoko, ako „áčkový“ turnaj.

Miško tentoraz obišiel bez medaily. V kategórii jednotlivcov vyhral podľa očakávania Boris Karpják z PBA Prešov, pred Petrom Huppertom (Loko Košice) a bronzovými Andrejom Vološčukom (Hnúšťa) a Gabrielom Parobkom (Klenovec).

Michal Frank obsadil piate miesto, spolu s Filipom Mravcom, Milanom Házom a Stanislavom Pálešom.

Cestu za medailou mu v štvrťfinále zahatal neporaziteľný Huppert. Predtým zdolal Samuela Vranského, ktorého hra sa zlepšila a Samuela Slosiarika, a to po trojsetovej bitke. Cenné je najmä to, že zvíťazil napriek prehre v druhom sete (to už hráči v tejto kategórii obvykle neotočia). Prvý set začal lepšie súper, potom sa naň Miško dotiahol a vyhral. V druhom zas Miško viedol, ale prišli tri „prasiatka“ (doslova), čo by znechutilo hocikoho. Miško sa aj dal rozladičť, našťastie sa spamätal a v treťom sete zvrátil vývoj stretnutia na svoju stranu.

V mixe nastúpil s Alexandrou Bajusovou, v prvom kole však podľahli nenasadenému duu Andrej Vološčuk - Adriana Krahulcová. V tejto disciplíne kraľovala dvojica PBA prešov Boris Karpják - Júlia Chmurovičová.

Nádeje sme upierali na štvorhru. Pri neúčasti Samka Miščíka bolo jasné, že Miškovým sparingom bude Maťko Štefanko. Žreb bol taký, že ak by zdolali relatívne silných, ale nižšie nasadených súperov v prvom kole, mohli dôjsť po medailu. Nestalo sa. Dvojica Ház – Slosiarik vyhrala 21:17. Víťazstvo si odniesli Karpják s Huppertom.

V kategórii dievčat vyhrali „naše“ Júlia Chmurovičová – Alenka Cmorejová, Julka ovládla aj sólo kategóriu.

PBA Prešov ešte (okrem spomenutých) reprezentovali Ester Stašková, Sabína Sisáková a Alex Duleba, všetci si nejaké to víťazstvo pripísali.

Výsledky:
http://www.bedminton.sk/portal/documents/vysledky/c11a0903.xls

 
14.3.2014 | Pridal: Michal Frank | Šport | čítané: 4704 krát | Zdieľať |  
Strecha
Michal Frank
Michal Frank facebook

© Copyright 2000 - 2010 Michal Frank
Design & engine by Vádium s.r.o. 2010 | powered by Tesmur:CMS